1000

1000

Anotace: Tato básnička je k oslavě tisícího dne od registrace na Literu :oP

Tisíc dní, jaká to doba!
Však uplynula jako voda.
Těch tisíc dní už na Literu jsem,
však doba ta, zdá se jako sen.

Byly to časy, před tisícem dní,
to končil jsem rok svůj poslední.
Rok poslední na střední škole,
matura, matura!! ty vole.

Zdárně však překročil jsem metu
a šel hrdě vstříc tvrdému světu.
Dostal jsem se na známou výšku,
ač dalo to tak trochu fušku.

Tisíc dní dlouhá doba jest,
životem vždy vede mnoho cest.
Doufám, že ta má bude úspěšná,
a snad bude i trochu směšná.

Miluji humor, smích a zábavu,
nač halit se do smutku hávu?
Já život beru z té lepší strany
a nebojím se jeho ostré hrany!

Autor Selidah, 18.02.2012
Přečteno 669x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Aurora.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejde o slůvka, ale o to, jestli to v člověku něco zanechá, takže palec nahoru :D

04.03.2012 17:13:36 | Aurora.

Sem a tam bych pozměnil nějaké to slůvko, ale jinak hezký. Líbí se mi.

03.03.2012 22:36:43 | Miguel Mendez

Nejsem moc na básničky, tohle byl spíš impuls :oP

04.03.2012 07:13:45 | Selidah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí