Kdysi se znali

Kdysi se znali

Anotace: stává se to...

 

Ukrytá tajemství

v hlubokém hlase

sídlí v jeskyních

krouží

pohyby pohledy

rozechví vzpomínku

Pochyby

 

Klid pominul

kdysi se znali

V sázce je příliš

 

Dvě těla dvě duše

dědictví z pekla

důvěra cit

jen náznak z minula

Není už nic

 

kdysi se znali

Bojovník světa

Víla noci

magické momenty

září

Kolik jich stačí

k životu

V sázce je příliš

 

On je svět

Ona noc

naděje sídlí v duši

svět nemá tělo

noc bývá bez srdce

Kdysi se znali

věřili

 

že pravda bývá neuvěřitelná

že pouhá horkost rány nehojí

že prostá přítomnost rozzáří svět

 

Otevřené rány

bolest zrada ztráta

drželi se tělem

drželi se srdcem

Otevřené rány

Už se znali

pochopit prožít

potrhali okraje

Zapomenout

 

Klid pominul

už je to pryč

Autor deuxEm, 29.07.2012
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Akrij8, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

docela pěknej text, tak jsm klikul:-)

19.12.2012 23:04:09 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí