NENECH SE VYSMÁT

NENECH SE VYSMÁT

Anotace: ...

Nechci brečet,
byl to jen okamžik,
ač se mi nezapomenutelně vryl do paměti.

Nikdy neupustím od této myšlenky.
Proč tak brzy odcházejí ti,
které si až časem zamiluji?!
A o to, to víc bolí.

Jaký to je pocit?
Těšit se z mé radosti,
nechat mě milovat,
a pak mi všechno vzít?!

Hraješ dvojí hru
a můžeš to na mě zkoušet dál,
ale měl bys vědět,
že pořád mám co ztratit.

Klidně mě sraz na kolena,
nech mě plazit jako hada,
ale věz - že se zvednu
a půjdu neohroženě dál.

Pěkně hrdě čelem dopředu,
nikdy se k tobě neotočím zády.
I kdyby mi nezbylo už vůbec nic,
na konci půjdu stejně s úsměvem.

Nenech se vysmát.
Autor PIPSQUEAK, 12.09.2012
Přečteno 567x
Tipy 10
Poslední tipující: maliska, Helena Buchtová, El Duende, losscar, TeruKurosaki, Květka Š., srozumeni
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji...*;)

13.09.2012 17:32:53 | PIPSQUEAK

Klidně mě sraz na kolena,
nech mě plazit jako hada,
ale věz - že se zvednu
a půjdu neohroženě dál.

Moc se mi líbí ta naděje, síla a odhodlání.

13.09.2012 11:48:41 | TeruKurosaki

to je pěkně napsané...ST

13.09.2012 11:00:49 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí