Keď slnko osvieti tvár

Keď slnko osvieti tvár

Anotace: ...

túlam sa
pomedzi nemé tváre
tohto nemého sveta
potkýnam
o nesplnené sny
okoloidúcich
tak veľmi chcú
žiť
a tak veľmi
sa im to nedarí

 

vidím v očiach strach
a neustále naprávanie sa
vo mne vzbudzuje dojem
že zabudli kto sú

 

úsmev nevidieť
nepoznajú
zmizol niekde medzi dňami
z minúty na minútu

 

niekedy dúfam
že zabudnem
na tie obrazy
a budem si žiť
svoje vlastné dni
bez ochranného plášťa

Autor maliska, 17.11.2012
Přečteno 429x
Tipy 11
Poslední tipující: mikrojimbo, Martinecka23, chci_uverit, Jan Urban, Robin Marnolli, enigman, LI13
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné momenty*

20.12.2012 09:03:57 | chci_uverit

Pekná s hlhokou myšlienkou.

28.11.2012 10:26:48 | Robin Marnolli

možná moc tlačí na pilu...

22.11.2012 08:50:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí