Sobota

Sobota

Anotace: Jakesi zamysleni bez hlubsiho smyslu a pointy

Sobotni rano, osm ctyricet pet
Pro vsechno na svete staci par kratkych vet
Svetlo trha zaluzie a pali te oci
Varna konvice se ti drze smeje
Krem v kave horkem se chveje
Zit dnes je bohem dany zazrak
Rychle ti dochazi cas
To tento moment rve ti z hlavy vlas

Sobotni rano, devet dvacet tri
Ctes v novinach o blizkovychodni pri
Za zvuku padajicich bomb, valka je vyhrana
Ponizeni a panika porazenych, lidskost je prohrana
Lide v kancelarich, v novinarskem centru
Siri zpravy neznajic nasledky, uz je to venku
Zit dnes je bohem dany zazrak, rychle ti dochazi cas
Je to lidska hloupost co rve ti z hlavy vlas

Zvuk lesa, bile linie, nebe je modre
Hlas v radiu krici "dnes je to dobre"
Vysoka hra zivota a stale chces vic
Pred koncem zjistis, ze nemas vubec nic

Sobotni vecer k nejblizsi posteli te vede
Ukazuje na nejrychlejsi dalnici do nebe
Pritel rika povidky kterym nikdo neveri
Jeden zertuje, jiny krvaci, chcou jen pozornost, pak se sveri
Sledovat cestu za tebou je jediny lek
Zpusob jak zit a nepromarnit vek
Zit v jednom momentu, jen z cire vdecnosti
Lepsi nez nezit, byt v cele vecnosti
Autor Petr Miroš, 29.12.2012
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí