JEDNODUŠE ZAPOMEŇ

JEDNODUŠE ZAPOMEŇ

Anotace: ...

Každý den umírám
a roky nezastavím.
Jsem jen člověk,
a přesto nestojím
o věčný život.

Pryč je klidné spaní,
všude kolem jen,
nejtemnější noční můry,
a přesto nemám strach.

Už žádné touhy,
jen zapomenuté sny,
a zlomená srdce.

Čas je ztracen.
Jednoduše zapomeň.
Autor PIPSQUEAK, 13.01.2013
Přečteno 364x
Tipy 8
Poslední tipující: Anita Buchtová, sluníčko sedmitečné, maliska, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, P.T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí