Beruška v jehličí

Beruška v jehličí

Anotace: Almara havěti vzpomínek.

Před vycpaným kormoránem
za katedrou


A nad ránem

Umělec klátí se domů s paletou
Na skládce starých kostí
chrastící kometou
Cpeš se spadaným peřím

Poskládané origami z malých sešitů
a třídní knížky

Zlomilo se
tíhou dveří
Pod pokličkou paskvilů

Ční palce svými bříšky

(Kolik promilů?)

Hostinský vyhodil hosty na brakovanou dlažbu
A počmáral dopis dávného básníka
Co jít měl
na dražbu

Podloubí nábřeží lávky
Komet a kostlivců
Procházím stará alba kde jsi ty
Stříhám negativy japonských skládaček

A po stole jede vláček




Houkni prosím
Autor El Vuelta, 20.02.2013
Přečteno 421x
Tipy 10
Poslední tipující: maliska, Amonasr, Fiši, Robin Marnolli, poeta, Miriska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

N á d h e r n á :-)

20.02.2013 22:59:41 | Robin Marnolli

houkání. hehe :)

20.02.2013 16:40:08 | CCGREE

opovaž se...

20.02.2013 16:43:35 | Joe Vai

to on. houkni prosím :)

20.02.2013 16:48:26 | CCGREE

"Promilů" moc krásnej novotvárek :)

20.02.2013 16:28:27 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí