jsou továrny kde se štěstí lisuje do forem

jsou továrny kde se štěstí lisuje do forem

Anotace: a pracovní doba se rovná délce života





Kompletní výměna některých pochopení

jak věci plynou

ve svém řádu kde se touhy rodí

a nenávisti hynou

 

ta louka kde se trhá po okraj štěstím naplněn

pohár chvil cituplných

tam já tě pro své nitro zrodil       -    pochopil

 

 

to co je vryté pod povrchem a vrůstá pevně do všech žil

koluje krví

srdcem hnáno    -  já v jedné chvíli uchopil

 

a sevřel v touze po poznání

 

 

jenže ty termíny

všechny jsou obsazené

do hloučku vlasů sedá prach

 

a stroje stojí






Autor přechodná záležitost, 04.04.2013
Přečteno 364x
Tipy 13
Poslední tipující: Sýkorka07, Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Aťan, Amonasr, Robin Marnolli, Elisa K., Bakchus, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi :)

05.04.2013 10:28:44 | Radhuza pro Hospic sv. Štěpána

Tím pádem, byl smysl psaní naplněn
děkuji

05.04.2013 13:37:56 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí