máma

máma

Anotace: ..

.

.

.

.

.






drží tě při prvním nádechu
vyčerpaná
s úsměvem od ucha k uchu
hromádku růžového neštěstí

po nocích odhání
z koutů stíny
vklouzne do peřiny
ve vlasech motá
klubka z nití
na záda píše
"jak se cítí"
o štěstí


hlídá tvé kroky
slova první
bolavá místa pohladí
a peče buchty s dírou pro prst

dovádí
na haldách písku s tebou staví
vzdušná stavení

zranění pohádkou se zahnat snaží
řízky smaží
a suché rukavice nosí
po kapsách
a náruč ta je
vždy
když slza zraje
jenom tvá

máš jenom jednu
to když ti svítí
ta šťastná z hvězd (tam v nebesích)



.

.

.

.

.
Autor poeta, 04.05.2013
Přečteno 448x
Tipy 22
Poslední tipující: Psavec, Linzerka, Joe Vai, Elisa K., Miriska, Radhuza, Truckle, Sarah, maliska, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sakra... Podařilo se Ti mě dojmout...

05.05.2013 13:48:04 | Elisa K.

ono je to samo o sobě dojímací téma, tak jen stačilo dosadit správná slova..mě utkvěl hlavně ten řízek :)

05.05.2013 22:16:35 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí