přejídací symfonie

přejídací symfonie

Anotace: čistě zahraná








řekla mi během milování
o tom tak tajném stěhování


že prý už všechny své
švestky má sbalené

tak prchá z věčného přejídání




kuře mi zůstane i mísa rýže
večer se protáhne to každý ví že

jeden když zobe hned ze dvou talířů
oděn tak jak to má kdejaký z malířů

i kočka hladová mlsně se líže




možná mě nad ránem holt to tak máme
zabolí nad páskem křeče dost známé

chvíli se budu svíjet a kroutit
nijak zvlášť nemusíš z toho se hroutit


jenom se oklepu s pocitem že zase....posnídáme



















Autor přechodná záležitost, 23.06.2013
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: Avola, Miriska, Amonasr, Tera.kuckuc, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí