Blues o svítání

Blues o svítání

Anotace: Oblaka jsou rudá jako tvoje oči k ránu na gramofonu jehla brouzdá se v černém šrámu....

Oblaka jsou rudá
jako tvoje oči k ránu
na gramofonu jehla
brouzdá se v černém šrámu.
Za oknem spěchají lidé
roztrhli nový den
slunce trémou
rozechvělé vypadlo
z mraků ven.

Chtěl bych se dnem
i nocí vesmírem
kutálet žít jen tak
beze všeho a pozorovat
k ránu svět.
Najít tě rozespalou
se zarudlýma očima
vonící městem za řekou
kde právě svítat začíná.

Kde dospávám
na divanu já
a tvé fotky kus
obloha usla na pianu
z gramofonu stéká blues.
Autor Elias, 19.07.2013
Přečteno 460x
Tipy 13
Poslední tipující: Hanuš, Amonasr, Holis, Skořicová princezna, Ellenis, mikrojimbo, FadedLightBluePink, maliska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedené...ST!

22.07.2013 15:27:34 | Holis

děkuji

22.07.2013 19:59:26 | Elias

Líbí se mi,zvláště ta poslední sloka.Pěkně napsané.

20.07.2013 22:23:20 | Jozef Bojanovský

Děkuji.

21.07.2013 00:04:30 | Elias

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí