Odvrácená strana mého já

Odvrácená strana mého já

Anotace: ..bojuju s démony

Poseděla jsem se životem o samotě
Chvíle té věčnosti se připomněla v těžkém odloučení
..od světa tam venku

Snad na chvíli přisedl i smutek z minulosti,
Ale připít si nechtěl..
Chtěl mě opět políbit do starých ran
Hejno vran volám ať učiní ho slepým
k mému světu..

Hřeju i spaluju pohledem dravce

Snadno mu podlehla jsem ..na chvíli
I smrti do očí jsem hleděla,
svádivě mě lákala..
na sliby nekonečné iluze, že mám na ni právo

Tak podívej, dámo..
K večeři nabídnu Ti prázdnotu..
Jak ochotně
přivinula se k mému nitru.

Domýšlivá odvrácená strana mého já
odemkla bránu do mého hradu
Nachytala jsem se jak kradu její intriky
Zarostlé zvyky nachází v zahradě bez květů
Milostných podnětů víc než dost nabídla mi bez studu
Ani nemrkla .. a malovala mi obrazy ve tmě za studnou,
Co byla plná slz..mého života

Jdu ji vstříc s hlavou v oblacích, ale nesním..
Jen vím..že dál ji už znovu nepustím.
Autor Agniezka, 08.10.2013
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Amonasr, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani odvrácená strana ale není jednostranná...

09.10.2013 07:51:48 | enigman

vím,že je to celek..jenže někdy se člověk nechce smířit s tou slabostí..tak ji raději schová někam hodně hluboko..

11.10.2013 10:57:11 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí