Vzpomínáme

Vzpomínáme

Anotace: Pro dušičky.

Hřbitovy jsou vyzdobené,
na řadě jsou vzpomínky,
každý s sebou svíčku veme,
hoří mnohé plamínky.

Stojíme tu v tichém bolu,
občas slza ukápne,
nemůžeme býti spolu,
bolest časem zeslábne.

Měli jsme vás hodně rádi,
jednou budem pospolu,
život dál si kvapem pádí,
až k smutnému vrcholu.
Autor Psavec, 01.11.2013
Přečteno 463x
Tipy 15
Poslední tipující: jenommarie, tato22, snupicek, Martinecka23, Amonasr, Holis, isisleo, Pelican, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí