Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: .

Dívám se do tebe a vidím mlhu,

jen tu a tam jasnější obrys, náznak tvaru, nic víc.

 

Rozsvěcím, stoupám si blíže,

chci prohlédnout.

 

Stojím nehybně,

ale stín přede mnou se hýbe.

 

Škelbím se a roním slzy,

ale můj obraz se mi směje.

 

Nebaví mě, štve mě,

jak neposlouchá...

 

Vzteky do něj praštím

a všude samé střepy.

 

Leč zrcadlo je netknuté,

to já jsem na tisíc kousků.

 

 

Autor chinaski38, 14.11.2013
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí