Eau de toilette

Eau de toilette

Anotace: ...

Mám tvou tvář vrytou do dlaně
čarami života
a podobně
nejsem svatý
nemám svatozář
přesto podléhám ti
oddaně
má panno Orleánská
hrdinko naší soukromé
Stoleté války

Mám tvé aroma vpletené do vlasů
má cedrová vůně
má eau de toilette
nejsem umělec
přesto poskládám ti herbář
z tisíce vzpomínek
a i když nejsem vědec
zapíši ti do linek
jemný shluk not
violo
naší soukromé
Deváté symfonie

Mám tvůj vzor ve svém genetickém kódu
alelou života je utrpení
nejsem Darwin
nejsem Bůh
přesto jsem tvůj Genesis
má lásko
dcero noci
Nemesis
našeho skromného
pantheonu
Autor JoeBLACK, 14.11.2013
Přečteno 388x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, kikis, Elisa K., Amonasr, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí