Vánoce 2013

Vánoce 2013

Anotace: Odlehčený opus

Za okny počasí jako na Floridě,
dámy a pánové - to se musí vidět,
potím se, kterak diváci na koridě,
ještěže nemusím se před nikým stydět.

Dříve než se setmí, zazní tóny žalmů,
svá ramena spoutám v těsném žaketu,
ozdobím si konfetami vzrostlou palmu,
jmelí o vánocích nechám v pugétu.

Odložím do almary svrchník letitý
a vyjmu ručně vyrobené opánky,
v košili hodlám vstřebávat pocity,
možná se dočkám i diskrétní pozvánky.

Na vůní, jež mívá skořicové latté...
Autor kudlankaW, 24.12.2013
Přečteno 397x
Tipy 9
Poslední tipující: Avola, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má pro mne takovou jakousi starosvětskou atmosferu,že by přece jenom
ten Kristian...A ten poslední verš,nadějná tečka.Ji.

25.12.2013 13:38:27 | jitoush

Ano, jsem Kristán. Těší mě, žes mě odhalila v pravé podobě.

Děkuji Jitoshi, mám potěchu ve své mysli a jsem s pozdravem přátelským.

Marty Kristián Kudlák

25.12.2013 19:20:12 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí