hra každodennosti

hra každodennosti

Anotace: ...

každý hraje svou hru
denně na jevišti
denně na očích jeden druhému
každý hrajeme svou hru

denně v kruhu
nikdo nevystoupí
nikdo to nevysloví

každý sám za sebe
každý pro sebe
aby si neublížil
aby ho ten druhý nepřestal
mít rád

chce se nám křičet
to nemůže být pravda!
to je lež!

mlčíme
bloudíme v kruhu

falešné úsměvy
falešná přátelství
falešná láska
něco za něco
nic za nic

slovo mění závažnost
slovo nic neváží
bezbarvý chameleon
nijak se netváří
ztratil svou tvář

...
Autor zdenka, 11.02.2014
Přečteno 400x
Tipy 12
Poslední tipující: jenmravenec, Jana B., enigman, Amonasr, Inna M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chameleon je kolikrát průhlednější než člověk...

11.02.2014 17:56:33 | enigman

Je těžké rozpoznat, co je klam - a sebeklam, to je zvlášť záludná potvůrka... :-)

11.02.2014 12:58:08 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí