už svoju pätnástu

už svoju pätnástu

Anotace: ...

fajčím 

a vždy keď vyťahujem ďalšiu

poviem si

to je posledná

už nastal čas

ísť ti oproti

 

 

zatiaľ čo za oknom

pobehujú susedove deti

a vtáky svojim spevom

vytvárajú kulisu

absurdity

vyťahujem novú krabičku

nový zapaľovač

a nové myšlienky na to

že ma asi už

nehľadáš

Autor maliska, 22.03.2014
Přečteno 643x
Tipy 20
Poslední tipující: nebech, V.N.Losinský, radexk, Favi, Martinecka23, Luky-33, mikrojimbo, básněnka, Aaliyan, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není nesmyslné žít... mnohdy se to může zdát absurdní...

26.03.2014 20:18:09 | Favi

Tahle je mi strašně moc blízká...

22.03.2014 20:11:31 | iluzionistka

ta je pěkně napsaná, vnímám ten tvůj pocit..ostře...

22.03.2014 14:27:14 | básněnka

ten konec ... ;-)

22.03.2014 12:49:49 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí