nevíš-li co, tak nic...

nevíš-li co, tak nic...

Anotace: náhodná noc

zas   ráno...

díváš se na cizí strop

vzpomínáš která, kdy a proč

 

teď náhle sám s vůní ženy

 

myšlenky na snídani

se ti rozpouští mezi řádky

musím, měl  bych

a jízdní řády

 

brzy....

a pěšky?

to raděj přehoď veksl

na druhý bok

nečekej na přípoje,

které stejně nejedou

a když už -

tak  nikde nestaví

 

možná, že ještě tak...

třeba...

 

snad

Autor aravara, 15.04.2014
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Luky-33, Jin&Jang, Gabriela Green, básněnka, Hadrák, Amonasr, Jort, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a s vůní ženy
myšlenky na snídani...

než ...

15.04.2014 19:59:32 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí