príliš dlho som ostával

príliš dlho som ostával

Anotace: ...

boli dve hodiny v noci

sedemdesiattri krokov

od posledného otvoreného baru

 

kaluže odrážali

blikot pokazených lámp

a túlavé mačky

mi svojím kvílením

jasne dávali najavo

že sem už nepatrím

 

niečo ako psy

v mojej hlave štekali

a ja som im zrazu rozumel

 

nevedel som kde sa nachádzam

ani kam idem

 

až keď som uvidel

svoj tieň

ako pomätene behá po križovatke

konečne som prišiel

na jediné východisko

buď sa obesím

alebo sa odsťahujem

 

 

nevedel som sa dočkať

rána

Autor maliska, 22.04.2014
Přečteno 649x
Tipy 15
Poslední tipující: gallatea, nebech, Sýkorka07, mikrojimbo, banana, básněnka, jitoush, Favi, Elisa K.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásna noir atmosféra. :-)

Toto sa mi tam zdá trochu navyše:
niečo ako psy
v mojej hlave štekali
a ja som im zrazu rozumel
nevedel som kde sa nachádzam
ani kam idem.

10.05.2014 11:45:38 | nebech

líbí se mi první verš

24.04.2014 19:06:57 | banana

říkala jsem si, zda sedíš na komíně a díváš se s lampami na život

22.04.2014 22:23:59 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí