vždy je to stejné

vždy je to stejné

Anotace: ...

lze vůbec něčím
naplnit
tu prázdnou číš

tichem

neslyšíš

v kořenech praská lanoví
záblesk vzkříšení
tma jej nepohltila

němým otvírá ústa
slepí vidí
chromí tančí

vždy je to stejné
proč prostě jen neuvěříš?

v odevzdanosti
s rukama přibitýma na lůžku
s prsty ve vlastních ranách
potíš krev sebelítosti

vždy je to stejné
ty nevěřící tomáši
Autor zdenka, 04.05.2014
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Aiury, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...potíš krev sebelítosti....trefný verš....naléhavé dílko....Ji.

05.05.2014 20:29:16 | jitoush

děkuji všem...děkuji, Jituško.z.

06.05.2014 22:57:24 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí