Smuténkování

Smuténkování

Anotace: Už nám není...

Pod stromem si Milan hoví,
v duchu mladé dívky loví,
rád by další hříšky spáchal,
jenže osud už ho zmáchal.

Šedé vlasy, velký pupek,
z vizáže má vážně smutek,
svaly jako atlet nemá,
podoben je na golema.

Marné jsou tak jeho vize,
musí dát mat další míze,
klidný mu jen život zbývá,
hořké slzy proto skrývá.

 

Autor Psavec, 30.07.2014
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Gabriela Green, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí