Cit

Cit

Anotace: už nechci...

Samota
ztracen v davu
být ztracen
chtít být….

Hledat a nenacházet
objevovat prázdná místá
další za Columbusem
jen další…
…jen….

Čas plyne
zrnka písku
Všechna za sklem
padá další za dalším…
přes zúžené místo
padá…

Hvězda v rohu vesmíru
bez té záře
svatá knížka bez otčenáše
daleká cesta bez cíle
bloudím na ní…
…ztrácím se…
Autor Breakthru, 13.09.2014
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Frr, Loveless, Lioness, WIRUS, Pamína, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí