Lyžaři rozcuchali oblohu

Lyžaři rozcuchali oblohu

Anotace: Rozcuchaná zima ...

Lyžaři rozcuchali oblohu

 

Lyžaři rozcuchali oblohu

shodili pár sněhových koulí

a jedna trefila tě do nosu

Dost bylo patosu!

 

Když u kamen se bílá kočka choulí

rádio střídá písně dětských let

za okny vločky pletou šálu

znám tyhle chvíle nazpaměť

 

Až jednou půjdu s tebou domů

sklouznu se jako když mi bylo pět

po náledí zimních vzpomínek

a budu láskou rozervaná

Kde je táta? Kde je máma?

 

V krbu roztančí se plamínek

natáhnu dlaň

a ty

schoulíš ji do neznáma

jsi můj nový

svět

 

 

 

 

Autor Zamila, 27.11.2014
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, AndreaM, rendus, Amelie M., Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co dokáže koulovačka...

04.12.2014 13:32:02 | enigman

prostě.. ách :)

27.11.2014 16:36:10 | Amelie M.

Jenom jestli to na Tebe nebylo moc kááách ... :) :)

27.11.2014 17:14:47 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí