nesvítí slunce

nesvítí slunce

Anotace: "Jak se daří nebožce? Jak se jí může dařit, je tuháá.." Humor... jo, ale momentálně k pláči.

prázdný dům okna svítí

siluety čtyř lidí

přechází sem

a

tam

 

 

maminko neplač

to nemá smysl

koukej padá první sníh



a já

sama vcházím do vězení z lásky


dnes svítilo slunce a holé stromy se nezdály tak opuštěné.. na chvíli

 

dnes padal poprvé sníh

a začínám padat jen kvůli tobě

 

žít s živým umrlcem

bláznem a zbabělcem 

 

 

(NENÁVIDÍM)

 

 

sedíš a nemluvíš

maminko co je ti

to není naposled co jsi tady

ani můj dotek není tak hřejivý

nevyšlo slunce v tvých slzících očích

kdy vyšlo posledně?

maminko co já vím

ale dnes...

dnes nevyšlo naposledy

koukej jak se svět pořád točí

bude jaro já ti to slibuji



paprsky slunce nezmizely navždy

ozáří za čas pučící stromy

a bude veselo a bude živo
a budeme my
 

 

prosím už dost


 

bude jaro a bude s tebou

 

 

 

jen maminko neumírej

 

Autor bezprizorně, 08.12.2014
Přečteno 379x
Tipy 27
Poslední tipující: Víla, tato22, Sýkorka07, zelená víla, Nergal, básněnka, Elisa K., Zamila, Pamína, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vehnala slzy do očí...

11.01.2015 19:41:45 | Trdlo

z lásky toužíme i připoutání... jen to někdy nejde a někdy si neuvědomujeme, že není to zrada, že je to jen nutnost...

10.12.2014 23:19:24 | zelená víla

vězení z lásky známe asi všichni

09.12.2014 21:00:00 | básněnka

A stavíme ho kolem ostatních.

09.12.2014 21:55:36 | bezprizorně

Strašně krásný a bolestný ...

09.12.2014 13:32:49 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí