Krleš

Krleš

Anotace: Hřeješ, hraješ, hrabeme

Má to smysl, nebo ne?

Já věřím, že cena pro vítěze

nakonec nikoho nemine

 

Zapomínám

a pak objevuji archívy

kde můžu číst

něco o hře na kočku a myš

 

A musím se smát,

něco mi dává smysl

vlastně až teď

a co teprve za dalších

sedm nebo osm let?

 

Mám svou malou vizi

o rozplynutí – duze,

ale taky, že bych

v plném zdraví chtěla žít

fakt dlouze

 

Jestli je to ekvivalent

ceny pro vítěze nevím,

když nelovím,

jsem tedy teď myš?

 

A jak se loví

velké tlusté myši víš?

 

Anebo už nehrajeme?

Protože ty

přece nelovíš

 

Přeji Ti to ticho

Přeji i ten klid

 

A k tomu všemu

můj

radostný smích

 

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 18.05.2015
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí