Ať září dál

Ať září dál

Anotace: ....

Za svitu měsíce

jenž plul si klidně krajinou


Zase ucítil jsem tvoji vůni

tak nebesky nevinou


Tvá silueta v záři luny

přicházela ke mě blíž


Zeptal jsem se smím políbit tě

a tys odvětila ano smíš


Pak vpíjel jsem se do tebe

každým pórem Tvého těla


Když vzlétli jsme do nebe

snad zimou jsi se rozechvěla


Když splynuli jsme v jedno tělo

a naše srdce se setkali


Tak při výbuchu této vášně 

nebe novým souhvězdím jsme popsali


Rozbouřili jsme i moře klidu

a vyvolali tsunami


Naše hvězdy co vepsali jsme

ať stále září nad námi...



      Vždy když se podívám na nebe


               Vzpomenu si....

Autor ztracený 22, 03.06.2015
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Frr, MARKO, Amonasr, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhvězdí panensky čistého souznění...ST

03.06.2015 23:45:39 | Nikita44

Jenž čeká kazdou nocí na explozi nové záře... Děkuji Niki

04.06.2015 00:53:59 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí