proti prúdu

proti prúdu

Anotace: ...

nikdy mi never
som príliš ovplyvnená životom

 

bolí ma

 

zo spánku
ma budí vlastný plač

 

neviem čo je realita
a čo sa mi sníva
kde je tá hranica?
kde sú všetky hranice
ktoré sme dodržiavali?
kto ich zrútil?

 

never mi
že sa mám fajn
a never mi
že všetko raz bude okej

 

nedovolia ti to
tí v tvojej hlave
zvalme to na nich zlato
je to najjednoduchšie

 

zbavme sa zodpovednosti
a skočme
s niekoľko tonovým závažím na duši

je let kratší

 

neodpusť mi
nikdy láska
máš na to právo

 

 

 

 

 

Autor maliska, 28.06.2015
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, piťura, nebech, Jan Voralberg, Jort, Lagedama, kudlankaW
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné v projevu.oslovilo plnou myslí.

25.02.2023 17:07:10 | mkinka

tohle jsme si dlužili
dlužili napsat
dlužili přečíst
drahá mal
:)

25.02.2023 16:53:40 | piťura

vďaka P. za jej pripomenutie
zas si trafil správnu chvíľku

27.02.2023 07:32:49 | maliska

to Ty jsi to trefila
klidné dny drahá R.
;-)

27.02.2023 10:52:13 | piťura

klidné sny drahý P.

27.02.2023 15:22:08 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí