Svět v mé hlavě

Svět v mé hlavě

Anotace: Náplast.

 

Nikdo z mých přátel Tě nezná,
nikdo o Tobě nic neví.
Uschován v myšlenkách blázna-
Tak se to častokrát jeví.

 

Ukrýváš v sobě spoustu krás:


(Žádné zlo) ... jen sluneční zář,
místo,kde neubíhá čas,
snových tužeb inventář...

 

nebo andělských křídel šum,
lásku, štěstí... A tak dále...
To Ty jsi skrýší mých bohů,
místo pro ně dokonalé.

 

Jen v Tobě mohu v klidu snít,
ukrýt se před tíhou světa,
před smutkem se obrnit,
Začít žít
a nebýt
jenom silueta...

 

To ty,světe v mé hlavě,
jsi mou nesdílnou součástí
a náplastí
proti bolesti ...

 

 

Autor Aiury, 06.08.2015
Přečteno 496x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Nikita44, Amonasr, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....po dlouhé době,ale člověk nezapomene...

08.08.2015 10:23:16 | jitoush

...těší mě, že jsem si zase mohl počíst o tvém světě..:-)

06.08.2015 09:03:36 | Jort

To jsem moc ráda :)

07.08.2015 03:43:51 | Aiury

Krásně napsané...

06.08.2015 08:38:38 | Andul96

Děkuji :)

07.08.2015 03:43:26 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí