Dva vlci

Dva vlci

Anotace: historie se opakuje

Jak bych ti chtěla navěky patřit...
s dlaněmi jen tak v poli stát...
Usmívat se
v očích dva vlci
pojď rozběhni se...
budeme o život bojovat...

Jak bych ti chtěla na věky patřit..
Cítit jak chladí tvoje zář
nejsme už lidé ..
srst nás kryje..
nemáš už bělmo , ani tvář.

Jak bych ti chtěla navěky patřit..
Jsme jen dva vlci ,kteří snad..
Ukryti v sobe dvě lidské duše
co se nesměli milovat..
Autor Liduška, 15.10.2015
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Frr, Amonasr, MARKO, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, nespoutané...

15.10.2015 22:34:04 | Black Sardinian

Děkuju :)

15.10.2015 22:43:37 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí