-

-

Anotace: Beze slov

Ostáva ti len:
zobudiť sa na budík, ktorý nezvoní,
zamknúť dvere, na ktorých vymenili zámok,
odísť do práce, z ktorej ti dali výpoveď,
ponáhľať sa tam, kde dávno meškáš,
vyvrátiť obed, ktorý ťa čaká,
vrátiť sa k žene, ktorá ťa nemiluje,
zavolať tej, ktorá ťa nemilovala,
ísť spať, kde nie je miesto,
prosiť o to, čo neponúkajú.
Viac sa pre nás nenájde.
Všetko sme buď prepili alebo prejebali s kurvami.
Ostáva nám len vrátiť sa tam, kde nás nechcú.
Autor P.B.S., 25.03.2016
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Móny, maliska, Nikita44, Kett, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale někde nás vždycky chtěj..když to nevíme-tak třeba v nebi :-D*

25.03.2016 05:55:25 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí