v žáru mého

v žáru mého

Anotace: ...

 
neberu se vážně 
vážně!!
co s tím když neumím 
jinak než s nadsázkou 
stavět se ke všemu 
jsem pánev s hovězím 
 
chybí kmín ..prozměnu
 
a pepře do očí 
když už... tak ať 
na pánvi poskočím
ať se smaží 
zespoda zezhora 
kůže dozlatova 
 
kde nepomohou slova 
 
v bufetu nárožním
na rožni 
podpírám své tělo 
dřevěné uhlí ze všech stran 
dřív to tak nebolelo 
a teď ano..
to je tím že samo..nechce se být 
 
do vroucí vody pod pokličku
pár horkých slz
co na krajíčku 
co mám 
co dám .
co okořením
 
snad ještě zbývá čas..
 
něco změním 
 
 
 
samotu na štěstí 
touhu v účel 
a zbytek polámaných tužek v drahokam..
Autor poeta, 05.06.2016
Přečteno 366x
Tipy 17
Poslední tipující: Móny, Luky-33, JSJ, básněnka, Amonasr, Dreamy, janewe, Romana Šamanka Ladyloba, Nikita44, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá spojení s pepřem, hovězím a bufetem a láskou, co utekla nám ven?.

06.06.2016 09:59:46 | JSJ

Hlavně když drží a nepustí :))

06.06.2016 14:11:28 | poeta

krásně se čte celá :)

06.06.2016 00:28:19 | iluzionistka

Jů, ty jsi pěkně propečenej a ta kůrčička :-)

05.06.2016 19:07:41 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí