Se smutky jsem sama

Se smutky jsem sama

Anotace: sama se s nimi peru - a leckdy nevítězím . . .

Se smutky jsem sama

 

 

Se smutky jsem sama.

Sama se s nimi peru

a leckdy nevítězím.

A když už si myslím

že jsem je dostala -

tak oni si mě zase najdou

 i pod tou duchnou schovanou . . .

Neřádi!

 

 

Se smutky jsem sama.

Však jsou moje

už jsem si zvykla  

a neberu si svědky.

Zato s radostmi -

oj, tak to je jiná!

zavolám hned všechny ke sdílení

a je to prima!

 

 

A ty smutky prohnané

tam číhají kdesi opodál

až zase přijde chvilka

ta chvilka osamělá.

To neváhají dlouho -

to pak nelení a

znovu zaútočí . . .

Neřádi!

 

 

Se smutky jsem sama

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts

Autor Fany, 24.07.2016
Přečteno 435x
Tipy 9
Poslední tipující: Sanneke, Amonasr, Móny, Malá mořská víla, darksoul, A42, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi příhodně vystiženo. Číhají neřádi, však je známe. Chce to co nejvíc těch radostí, aby nebylo moc skulin k proklouznutí... ;-)

24.07.2016 18:12:54 | A42

A42 moc děkuji za zastavení a pěkný komentář, potěšilo :-)!

24.07.2016 18:33:24 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí