odstředivá síla to hraje na obě strany

odstředivá síla to hraje na obě strany

Anotace: ..

 

 

 

asi jako stará mince

která neplatí

a platí

se za ni:

 

tak se cítím

 

když potkávám

a ztrácím

ty dva axiomy

jež bereme jako samozřejmé

byť možná nejsou

 

je to jako rozklepnout vejce

 

spadne to tam

a rotuje po stěnách

až se z nenaplněného zrození

 

stane bábovka

 

 

 

Autor gemini, 05.08.2016
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Móny, bogen, A42, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ten závěr je opravdu kouzelný.....Ji./úsměv/

09.08.2016 20:20:54 | jitoush

Ten závěr je kouzelný. Vlastně to rozklepnutí došlo svého naplnění. ;-)

05.08.2016 17:28:02 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí