hlas

hlas

Anotace: ...

ta cesta o ničem jiném není
jen o lásce
chceš být milován
a také jsi

jen na zádech si neseš
stále minulost
jednou se spolu minete
bez povšimnutí

ten úzký proužek světla
to jsi ty
tvá láska
která se ti nepřestává dávat

skrze mne poznej sám sebe
neúnavně našeptává
slýcháš ji jak tepe

celistvě...
Autor zdenka, 22.08.2016
Přečteno 347x
Tipy 17
Poslední tipující: bogen, jitoush, Amonasr, Jort, Malá mořská víla, Nikita44, Fany, Kubíno, januve, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí