tUlÁcI

tUlÁcI

Anotace: ....

Tuláci

Dva tuláci
pijící víno z krabice
dvě hrdličky žijící
ve stínu ulice

nač pachtit se
pro velké peníze
užívat konzumu
a ničit přírodu

vždyť stačí jen
sbírání papíru
sezení u ohně
a
vnímání vesmíru
Autor pan Tichý, 17.02.2017
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Cappp, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí