Poézia

Poézia

Anotace: ...

 

Hovorí

že sa volá Anna

a jej syn Martin pracoval tridsať rokov za pásom

a z ničoho nič dostal porážku

a už nepracuje

hovorí

že mala pekný život

študovala medicínu

a princípy lietania

a niekde tam stratila vieru v Boha

no po tom

čo sa lietadlo s tridsiatimi troma medikmi zrútilo

ho znova našla

 

neverila komunistom

ani kapitalistom

ale vedela 

spraviť dokonalý makovník

a Martin mal už päťdesiat

a vždy si pýtal dupľu

 

hovorí

že Martinov brat žil v Amerike

no už nežije

 

a dnes

má Anna osemdesiat päť

a stále verí v Boha

aj keď

mu už veľmi nemá

čo povedať 

 

 

Autor SkvarBB, 07.03.2017
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí