Nesmrteľný pes

Nesmrteľný pes

Anotace: I

 

I

 

Raz

mi jedno dievča povedalo:

„Tvoje texty majú dušu“

nevedela čítať

a ja som nevedel

či hovorí pravdu

 

no teraz viem

že

Raz stačí 

 

--------------------------------

II

 

Som klasický básnik

bez Hashtagu

- #Poetry_P.O H. 



Autor SkvarBB, 22.03.2017
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí