a budu čím mít...

a budu čím mít...

Anotace: ...

každý den je odcházením
odtud tam
kam
v jakou zemi

co smím vzít si s sebou
a budu čím mít naplnit
tu zemi novou

nechť v mé duši vládne
mír a klid
ať tam kam vkročím
vchází odpuštění

vždyť ani já sama nevím
čeho činím
koho ranila má slova
vyřčená či nevyřčená

vždyť i já jsem hříšnou byla
tou
jež na kříž přibíjela
Autor zdenka, 04.04.2017
Přečteno 278x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, zelená víla, jitoush, Akyš, Nikita44, Jort, Iva Husárková, Amonasr, Philogyny1, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a proč ne Zdeni... usměj se...

08.04.2017 01:55:45 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí