Víla naděje

Víla naděje

Uvolnil jsem stavidla
rozbouřenému moři
smetlo všechna pravidla
a do nitra se noří.

Jako silou hurikánu
jako tlakem vody
jak kázáním z Vatikánu
duše jde do obrody.

Nemám snahu ochabovat
budím svoje síly
snad mě budou ochraňovat
křídla dobré víly.

Pokud ovšem zklamu
víla zmizí s tím
jak bolest zavře tlamu
zůstane jen splín.
Autor Ďábel sám, 11.05.2017
Přečteno 410x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Básník Karel, Dreamy, Romana Šamanka Ladyloba, Akyš, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nějaké pokračování by bylo?

19.07.2017 23:59:03 | Do Ga

Pokračování je pokud žiješ. Duševně jsem mrtev.

21.07.2017 08:54:54 | Ďábel sám

Nenechej ji zmizet. :-)

11.05.2017 22:10:34 | Dreamy

Líbí :-)!

11.05.2017 08:07:51 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí