Zplodina

Zplodina

Anotace: povinně?

Na kostele hodiny
na radnici hodiny

sváto-světské zplodiny

s jasným plánem
otevírat nový den

v pavučině rutiny
primitivně polapen.

Smrdíš v koutě místnosti smyslu.

Vysoko nad střechou domu se vznáší beznadějně opuštěný opozdilec,

šťastný.
Autor David ze Šternberka, 27.06.2017
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský, Iva Husárková, Laika, Akyš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí