Ty, jenž páchneš cizím potem

Ty, jenž páchneš cizím potem

Ty, jenž opíjíš se bílým pečivem.

Ty, jenž slepě házíš cizí lopatou.

Ty, jenž nepátráš a neptáš se.

Ty, jenž páteř protahuješ bezděčně.

Ty, jenž nevěříš v ducha žádného.

Ty, jenž nohy pevně lepíš k zemi.

Ty, jenž svědomí podřizuješ strachu.

Ty, jenž bez žaludku trávíš
to, co málo se tě dotýká.

Však zanedlouho setkáš se
znovu se svými výtrusy.
Autor David ze Šternberka, 03.07.2017
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí