Tlenivost

Tlenivost

Anotace: zbývá 245?


V noci, když svítá


máš..


bolavý oči

z falešnýho xichtu

nad ledovym královstvím,


máš..

 

prázdnej žaludek

v tlustym báchoru

unavenýho těla,


máš..

 

dřez plnej špinavýho nádobí

a pod ním dva ochablý špalky,


máš..

 

tělo a mysl bez chutě

nesmysl, kterej klame tě

když spíš v prázdné konzervě

na lůžku nihilistově.


hm..?


V noci, když svítá

máš zase

před očima déjà vu.

 

 

 

 

 

Autor David ze Šternberka, 24.07.2017
Přečteno 270x
Tipy 9
Poslední tipující: Bludimíra, Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský, Ruda Štola, Laika, Marianne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí