Pevnost

Pevnost

Anotace: dospívající dceři

Tvé srdce je pevnost,
své city ukrýváš pod zámkem.
Je to jednodušší,
Užíváš si pocit bezpečí,
aspoň náznakem

Nestálost zračí se ti v očích,
bloudíš temnotou.
Já vím, že máš strach,
ale musíš jít dál,
být statečnou

Každá pevnost padne
a není to konec.
Ne to jestli padneš na kolena,
to jak vstaneš říká kdo jsi
a zda jsi hodna

Tak vstaň a pojď,
velké holky nebrečí.
I když tvá pevnost padne,
budeš v bezpečí

Věřím, že tě znám,
aniž bych opravdu sebe znal.
Modlím se, aby jsi se necítila sama,
jako jsem se já cítil sám.

Nechci tě klamat,
řeknu ti tu strašnou pravdu:
Každý musí čelit své temné stránce
osamotě, jako já stejně tak i ty.
Vždy budu tvůj otec, tvůj rádce

Každá pevnost padne
a není to konec.
I když padneš na kolena,
zase vstaň a řekni, kdo jsi
a že jsi hodna

Tak vstaň a pojď,
i velké holky někdy brečí.
Pokud se tvá pevnost zřítí,
budeš navždy v bezpečí
v té mé
Autor G30R63, 15.12.2017
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle ANO! Víc lidí víc pevností, ani se nemusí mít rádi. A.

18.07.2019 02:45:10 | milík

Velké holky nepláčou?!
Ale chlapy řvou někdy jako mimina.
Potají...

15.12.2017 22:55:37 | Cappp

Hodný táta.Kolikrát člověk padne na kolena a musí zase sám.

15.12.2017 15:26:48 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí