Provoněná

Provoněná

Provoněná

 

světem  sluncem  zřením

 

rozvášněná

 

touhou  letem  probuzení

 

Provoněná

 

láskou  veršem  zpěvem

 

nadějí  světlem  bolestí 

 

i temnem

, ,

 

Pravdou  vírou  moudrostí

 

mateřstvím  mužem  věčností

 

cestou  dálkou  mrazem  vedrem

 

borůvkami  hruškami  jablky a medem

 

mátou  meduňkou  skořicí

 

měsícem  hvězdami  nocí

 

oblohou a tajemnem

 

krásou všech zázraků kolem

 

, ,

 

 

 

 

 

Autor Móny, 07.03.2018
Přečteno 507x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, jondys, bogen, Kubíno, Amonasr, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta se ti moc povedla a verše krásně voní :-).

08.03.2018 00:38:18 | Kubíno

To mě těší, děkuji Kubí ;)

08.03.2018 10:08:44 | Móny

Krásou všech zázraků kolem....**ST**

07.03.2018 17:13:39 | Anděl

Děkuji ;)

08.03.2018 10:09:16 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí