odečítání

odečítání

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=GzOjkZZGyZM

neumím tu bolest vypsat

tak se nechávám

škrtit

otáčet

rozebírat na kusy

nechávám se a

v noci pak koukám

nahoru a

kropím slzy vínem

víno slzami

chci tě řekl jsi

a bylo to opravdový

tak jako šumění lesa před bouřkou

pot na zádech

po dvaceti kilometrech běhu

tak jako ta krev co teče

vždycky když nemá

tak jako ta krev

chci tě řekl jsi

a byl jsi poslední

komu jsem to 

uvěřila

Autor odnikud, 27.04.2018
Přečteno 360x
Tipy 22
Poslední tipující: vojtěška, Jort, maliska, Amonasr, Nikita44, bogen, život je pes, Philogyny1, Laika, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice silná výpověď.
Obejít, obrátil list.
Hlavně se nesnížit do role mrchy,
která to novému příchozímu "osladí".

28.04.2018 14:06:00 | Lesan

jsi mladá, tvůj život teprve začíná... ;-)

28.04.2018 10:54:38 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí