laars

laars

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=_GdOhROdh9c

je možný že jsme se

potkali

někde jinde někdy jindy

možná jsme spolu pili

nebo sekali trávu

krájeli oblohu

nebo se možná jen jmenoval

Mojmír

nebo Svatopluk a

měl snědý opálený ruce

kalhoty do půli lýtek

a akcent kterej přitahuje existence

/tisknu nos na sklo

ruce do slabin/

a možná prostě jen tančil na střeše a

zpíval chci lítat

letěl-

zhroutil se mi k nohám a pak už jen

plakal a prosil a

tehdy to bylo

tehdy-

kdy jsem v něm

zas na chvíli

uviděla

tebe

 

Autor odnikud, 25.05.2018
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: bogen, Jort, Amonasr, Frr, Philogyny1, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná sis to jen vymyslela ... :)

25.05.2018 19:59:10 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí