Hvězdný prach

Hvězdný prach

Anotace: ***jen se rozplynout***

***

Korálky světel v dáli

město či vesmír na dosah

v horoucím srdci hněv se spálí

mít křídla jako pták

 

Vznést se nad krajinu

uvidět svět z nadhledu

i drobky lidských stínů

bez rozdílů, bez pohledů

 

Dřevěné korálky na krku

láska a naděje na dosah

k Bohu se modlíš v pokleku

proměnit sebe v hvězdný prach

 

Vznést se nad krajinu

uvidět svět z nadhledu

i drobky lidských stínů

bez rozdílů, bez pohledů

***

Autor Šípková Růženka, 06.11.2018
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, IronDodo, jondys, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí