Štěpánská

Štěpánská

Štěpáne, Štěpáne,
zapomněl jsi čepičku
Štěpáne, Štěpáne,
nepřines si opičku.

Štěpáne, Štěpáne,
zapomněl jsi klobouk
Štěpáne, Štěpáne
nebuď starý pavouk

Štěpáne, Štěpáne,
přines nové plány
Štěpáne, Štěpáne,
zahoj staré rány

Štěpáne, Štěpáne,
přines nové bytí
Štěpáne, Štěpáne
krásné lidské žití

Autor Šípková Růženka, 26.12.2018
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Jort, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí