Vše má svůj čas

Vše má svůj čas

Anotace: Báseň ze života...

 

 

Život je úloha složitá

nemá pouze správná řešení

chybných je mnohem víc

každý úspěch i chyba

zaručeně se počítá

 

Netřeba klesat na mysli

když nám to neúspěchem

ta pověstná karma vyčíslí

 

Dobré skutky se sčítají

jednoho dne přinesou

zralé ovoce k nakousnutí

 

Jen vydržet ve svém úsilí

nalézt ten správný strom

kráčet světem s noblesou

po špičkách

potají

 

Vše má svůj čas...

 

Výsledek obrázku pro time

Autor Kubíno, 23.02.2019
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: Móny, Iva Husárková, jitoush, Bludimíra, Amonasr, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...celý je před Tebou se všemi zákrutami......Ji./úsměv/

24.02.2019 20:10:25 | jitoush

:-)

24.02.2019 23:20:14 | Kubíno

No, uvidíme. Zajímavá báseň.

23.02.2019 22:31:41 | šerý

Uvidíme a určitě i okusíme, děkuji. :-)

23.02.2019 23:54:43 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí